De Spaanse Pyreneeën


Voor deze uitzonderlijke tocht van 330 km (7 uur) moet u vroeg opstaan... en laat naar bed gaan, want u zult uw ervaring zeker willen delen op de camping! De route is weliswaar niet al te technisch, maar wel intens: klimmen, dalen, bochten, rechte stukken: een verkorte versie van motorwegen die alle motorrijders, ongeacht hun niveau, zal bekoren.Er zijn 2 toeristische haltes op deze route. Je bent vrij om een paar minuten of een paar uur te blijven.

  1. Mediano
  2. Ainsa2. Mediano :  Het meer, bedoeld om een waterkrachtcentrale te bevoorraden, heeft in 1973 vijf dorpen verdronken, waaronder Mediano. Alleen de klokkentoren van de kerk staat er nog, waardoor het een plaatselijke bezienswaardigheid is en een plaats om te duiken. In het droge seizoen kunt u misschien de ruïnes van het oude dorp zien!
4.  Ainsa : De stad Ainsa, die is uitgeroepen tot Historische Plaats, heeft een uniforme en dichte groep van harmonieus gerangschikte huizen in haar oude wijk, waaruit de elegante toren van de collegiale kerk en de enorme kasteelmuur, even groot als de rest van de stad, opvallen. De stad heeft nog bijna alle omringende muren en staat vol met monumenten die ons terugvoeren naar de Middeleeuwen.


GPS-track