Wilt u Frankrijk per motorfiets ontdekken zonder stress? Dan is 68° turnkey vakantie iets voor u!

 1. Selecteer een verblijf op de kaart
 2. Ontdek de voorgestelde routes
 3. Boek uw accommodatie online
 4. Download GPS tracks

Als u zin hebt in een uitgebreide vakantie, combineert u gewoon verschillende uitstapjes en als u een lokale gids wilt om u te begeleiden, geen probleem. Alles is voorzien om u ten volle te laten genieten van de motorwegen van onze streken zonder u zorgen te maken over de organisatie!De 68° app gebruiken voor je motorvakantie is gegarandeerd:

 1. de beste prijzen : als vereniging neemt 68° geen commissie op uw verblijf. U boekt rechtstreeks bij de accommodatie waardoor u gegarandeerd de laagste prijzen krijgt!
 2. kwaliteitsroutes : alle in de app voorgestelde routes zijn gemaakt en gecontroleerd door de lokale 68° gidsen. U bent dus verzekerd van kwaliteitsroutes, zowel vanuit het oogpunt van de weg als van het toerisme.
 3. van totale vrijheid : u bent vrij om uw eigen reizen samen te stellen door verschillende verblijven achter elkaar te combineren. Er worden je geen beperkingen opgelegd. Buiten de vakantieperiode kunt u zelfs elke dag kiezen voor de volgende dag!
 4. van nul stress : je hoeft je hoofd niet te breken bij het voorbereiden van je routes. Je hoeft alleen maar je accommodatie te kiezen. De GPS tracks vertrekken direct vanuit de accommodatie. Volg ze gewoon als je er eenmaal bent.


Enkele tips om het beste uit uw verblijf te halen:

 1. Planning voor de tijd ter plaatse: de door 68° voorgestelde routes zijn tussen 200 en 300 km en duren een goede dag rijden met toeristische stops en lunchpauzes. Wij raden u daarom aan de avond ervoor aan te komen en een dag na de laatste route te vertrekken, zowel om van het verblijf te genieten als om veiligheidsredenen.
 2. Combineer goed uw verblijven: als u meerdere verblijven na elkaar wilt doen, gebruik dan onze aanwijzingen (lijnen op de kaart) om uw verblijven te kiezen en plan systematisch een dag pauze tussen 2 verblijven U zult zo tijd hebben om uw nieuwe accommodatie zonder risico te bereiken.
 3. Neem pauzes : na 2 verblijven heb je 5 tot 6 dagen lang elke dag gereden. Plan dus een rustdag tijdens het tweede verblijf. U zult hiervan profiteren om te ontspannen, de omgeving van uw accommodatie te bezoeken en uzelf in de beste omstandigheden te brengen om verder te gaan!